TOL TEAM

Kombinirajući godine iskustva i kreativnog profesionalizma te ostajući u toku sa najnovijim tehnologijama, nudimo Vam raspon usluga koje su do sada proizvele uspješna rješenja za klijente u Hrvatskoj, Velikoj Britaniji, Irskoj i Južnoafričkoj Republici.

Specijalizirani smo za raspon usluga koji kombinira svjež, moderan, dopadljiv izgled i prema klijentu fokusirana rješenja bazirana na detaljnoj analizi potreba klijenta. Naše usluge uključuju dizajn i razvoj web stranica, grafički dizajn i pripremu za tisak, razvoj aplikacija za održavanje sadržaja (CMS), optimizaciju stranica za pretraživače (SEO) te smještaj i održavanje web stranica na našim serverima.

Tijekom godina iskustva ustanovili smo proces učenja o klijentu i njegovim poslovnim ciljevima te koristeći te informacije kao vodiće za razvoj rješenja koje u potpunosti zadovoljava potrebe klijenta pa i puno više. Kroz cijeli projekt naš cilj je i edukacija klijenata tako da bi mogli izvući najviše iz medija za koje je to rješenje razvijeno (internet, tisak ...)

Zbog stalnih promjena u svijetu novih medija, poslije obavljenih usluga trudimo se ostati u kontaktu sa našim klijentima i informirati ih o novim proizvodima koje smo razvili te da bi pratili razvoj i uspjeh projekta nakon njegovog objavljivanja da bi bili sigurni u klijentovo stopostotno zadovoljstvo.

Zbog toga, naš rast kao tvrtka nije baziran ni na tehnologiji ni agresivnim poslovnim taktikama već na dijalogu s našim klijentima.

Iz ponude

Ponuda za iznajmljivače

ACC BOX - Ponuda za iznajmljivače

Light BOX - jednostavan sustav održavanja stranica za iznajmljivače privatnog smještaja koji Vam u svakom trenutku omogućava izmjenu ponude, cijena, dodavanje novih fotografija, izmjenu kalendara zauzetosti.

Više...

Samostalno Upravljanje Sadržajem Vaših Internet Stranica

TOL CMS - Samostalno Upravljanje Sadržajem Vaših Internet Stranica

Naši klijenti zadovoljni su jednostavnošću i kvalitetom TOL CMS-a sustava za upravljanje sadržajem Internet stranica...

Više...